Please Click Here!!!TQ

Tuesday, March 9, 2010

LittLe ToUcH LeaPPaD...

salam....
erm..entry kali ni nak cite pasal learning toys yg saya belikan untuk amirah..Litte Touch Leappad...dah lama actually nak beli since the 1st time i jumpa kat KLIA airport...masa tu dok tunggu flight le...bosan sbb sorang2..jln2 kat kedai kat situ..n of course sebagai seorg ibu..apa yg bermain di dalam fikiranku adalah ...'ape ek yg sesuai nak beli utk my lil' princess'...time tu le ternampak little touch nih...but the price was quite expensive...kalau tak salah almost rm200+...so..last2 i just bought a brown bear for her....
So, disebabkan suka sgt ngan leappad tuh...i cari dlm blog ..n luckily..jumpa..dah x ingat dah blog dia yg mana...n the price pun ok...i beli used item..but the condition mcm baru....
kat bawah ni ada few photos amirah playing with the leappad...enjoy....:)
amirah dok tekan ABC's song...
terbalik...ku2x

amirah mmg suka little touch nih...2in1..play n learn..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...