Please Click Here!!!TQ

Wednesday, September 22, 2010

LaMbAtNyA N3 PaSaL RaYa....

Salam Semua.....erm..dah almost sebulan x update kat dalam blog nih...
rindu sangat nak menulis ...tapi kesuntukan masa..x sempat sangat....
anyway, hopefully belum terlambat utk saya wish ...'SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi'...


Rasanya, saya je kot yang paling lambat update pasal raya kan??:)
well,this year raya kat Tampin....my hubby's hometown....and this year juga la....
turn saya amik cuti sebelum raya...haha...jgn tak tahu...nak amik cuti raya pun kena takes turn
with my colleague...coz' we all 2 org je officer...dah le service..so, at least kena la
ada standby sorang...so,cuti le awal seminggu b'4 raya.....

kebetulan plak...this year my sis from Wisconsin,US balik with her kids...sampai plak 1 week b'4
..kira just nice la...they arrived here on Sunday...pastu Monday we all terus balik Perlis...
dah tak sabaq nak jumpa my mum..kui2x..tu la...dah lama sgt x balik....her 1st son mmg x tahan posa kat m'sia...byk sgt makanan...Tuesday morning ...baru balik Penang...
nak kena packing barang plak nak balik Tampin the next day....lemah btul bab2x nak packing...
for me, better ade baju lebih drpd x cukup...but not for my hubby...dia soh pack sket2x je..kang bleh basuh kat kpg...:)

Balik Tampin after hubby balik off...terus gerak...the journey went smooth...alhamdulillah...sampai dalam kol brapa ekk???kol 12 kot..x ingat dah la....
kat umah PIL i semua balik this year....mmg meriah sgt sbb byk sgt bebudak kecik...esoknya...
aktiviti merebus ketupat nasi..dari pagi sampai la ke petang...hari tu jugak le buat rendang bagai...haha....miss the ketupat palas with gulai daging...kui2x.....

1st day raya pegi kubur...PIL n hubby la...we all tunggu kat umah Pak Ndak...
pastu visit umah sedara mara kat erea Gadek la...pastu ape ntah nama kpg...dah x ingat
sangat....balik pun petang gak le....

2nd day raya..pegi 2 rumah je kat Melaka...sbb petang tu kitorang dah nak balik
Perlis...ye la..at least dapat 1 day raya kat sana pun ok la...lgpun my sis tu dah lama
x balik....her kids punya la syok dapat duit raya....sam[ai Perlis dalam kol 1pg cam tuh...
esoknya we all jln2x kat kedah.....mlm balik Penang....
dah habis cite pasal raya....haha...so, enjoy the pic. ya....















sket je family kat Perlis ni..






2 comments:

Dayah said...

selamat hari raya kak nora..cantik tema pink

nora said...

selamat hari raya to u too....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...