Please Click Here!!!TQ

Sunday, October 17, 2010

SuNdAy MoRnInG@TaMaN BeLiA

Kat Penang nih,....dah tak tau dah nak p mana kalau weekend...
paling2x malas..bawak bebudak pegi Taman Belia.....
kalau x..kena la keluar penang kalau rajin ler..haha...kalau cuti panjang bleh le...
tak pun hari sabtu ke...ok la...hari sabtu ritu hubby byk le pulak programme ...
amik gambar konvo le...pastu intervew la...
i ngan anak2x dok la diam2x kat umah...tunggu hubby balik petang tuh...

anyway, pasal hari ahad nih...memula cam malas nak kuar...
tapi kesian le pulak kat Amirah....so, we all pun pegi la Taman Belia...
selain dapat main, amirah suka tengok monkey kat situ...mmg banyak
sebab dekat ngan kawasan hutan....

dah puas main...tiba le masa utk balik....kui2x..on d way balik hubby nak singgah kat kedai camera kat Komtar...tapi tutup le pulak...on d way nak balik tuh....nampak kedai makan Nasi Padang Minang,Transfer Road...erm..apa lagi...actually since habis housemanship dulu dah x pernah pegi dah kedai nasi padanag nih..kiranya this was my 1st time le jejak kaki kat situ since 2003...wah lamanya...dekat 7 thn gak le...rindunye la ngan kawan2x dulu....nasi padang kat situ memang best...tapi mahal sket la....3 org makan pun dah RM24...haha..tapi hubby cakap....seb baik sedap..kirenya worth to pay....

erm......enjoy the photos....

me with Zafri...ermm...nampak sangat kegemukanku di bahagian lengan...kui2x..

tengok le gelagat Amirah...she luvs the swing very much.....benda wajib dia main kalau datang sini....






haha...suke sangat tengok gambar2x nih...different face expression from Zafri...cute kan???macam budak dah besar...tapi x leh nak jalan lagik...hidung berkerut tuh memang fav. dia kalau dia excited sangat...suke buat muke cam tu...









ni lagi lawak...nampak kan lembu penuh kat atas jalan tuh...nih on d way nak p Gurney...sapa punya lembu ntah...tetiba ja lintas jalan...

2 comments:

Gieyana said...

lm x p pdg belia nie..nice photo!

wanie_cmi said...

jom tukar2 link..

www.mamawanie79.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...