Please Click Here!!!TQ

Monday, February 14, 2011

Selamat Menyambut Maulidur Rasul.....



Esok public holiday utk sambutan Maulidur rasul...so, disini me nak wish...
Selamat Menyambut Maulidur Rasul...untuk semua
ummat Islam di dunia ini...:)
ramai gak yang cuti hari ni pasal esok cuti kan??
so bleh consider cam long holiday le bg sesape yg onleave hari nih...
me??haha..hubby dah start sibuk nak start new plant..
so, jgn harap le nak jalan2x....malam ni pun balik lambat ade meeting...
ermm...me left alone with the kids...
seb baik dah ada anak...haha...kalau dulu kene tinggal..
kawan ngan kucing le..kui2x...esok pun hubby ade training...
apa la aktiviti me n anak beranak ye???terperap kat umah jelah
jawapnya....teringin nak bw diorg main kat playground dekat
Sunway Carnival...tapi takut tak terkawal lak bebudak....
udah le bebudak tu aktif semacam je kalau berjln kat shopping complex..
ermm...any idea???




3 comments:

AshAnas said...

errr... esok cuti maulidul rasul kan...

nora said...

hehe..thanks ye AshAnas..tersilap le plak...kui2x

Alin Marlini said...

Selamat Hari Maulidur Rasul Nora

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...