Please Click Here!!!TQ

Thursday, February 10, 2011

Start My Day With Oats.....:)

macam best je tgk n3 this morning...
actually, dah lama dok target nak start my breakfast with oats..
tapi selalu x jadi...today...with my high motivation...
pepagi lagi i masukkan oats dalam tuppaware...then amik 3 in 1 drinks..
tapi lupa plak 1 benda...low fat fresh milk lak x bw...
erm..x pe..kang bleh beli dkt kedai runcit....
so, pagi nih....kuar awal hantar the kids..
sampai office kol 8.05am...then start breakfast with oats..
yummy...i x leh mkn oat buat bubur..hubby bleh..
kalau masukkan dlm drink...ok..bleh makan..:)
so, hopefully bleh amalkan everyday le mkn oats nih...
kat umah pun sometime malas nak dinner...
i hentam oats je...Zafri pun suka makan...haha..senang..
anak beranak diet..kui2x...klah..
gtg..bye....

7 comments:

liyana said...

sy pulak x reti mkn oat jadi drinks, klu buat bubur sy suke. letak cili api2 byk2.letak udg ayam sayur, whoaa mabeles.. ehehe

nora said...

sedap ke buat mcm tuh??kalau hubby dia letak strawberry jam ke..mcm dia letak..haha..anyway, bagus le kalau liyana bleh mkn mcm tu ..lagi effective kan??

Ada Dalina said...

eheh...oats kat umah sy kan x abis2...beli dah lama dah rasanya....konon hajat hati cam gitu la nak diet dgn oats...bfast n dinner nak mkn oats jer..tp x menjd laa...kdg tu lupa la apa la..hehehe..alasan ekk? :D

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

emm saya pndai minum je oat ni,anak2 payah sikit...tk pndai pulak dimasak2 bagai...silalah ambik resepi sekelim tu jgn malu2...hehe

suri solehah said...

salam..akak sekarang ni dah tak jalan dah dgn diet2..asyik nak makan berat je manjang hehe

nora said...

Dalina:haha..mmg alasan!!kui2x
erma:bleh gang arr..nora pun kalau dah jadi bubur x leh nak masuk..

nora said...

suri:kekadang mmg rasanya cam nak hentam je semua bende..tapi x nak gemuk..haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...