Please Click Here!!!TQ

Tuesday, February 23, 2010

AkSi AmIrAh Dan ZaFrI

video

salam...erm...by this time Zafri is almost 5mths..tgk la gelagat Zafri..bukan main lagi die bila abah dia dok agah2 die...dah pandai gelak hero umi sorang ni...cute sgt bila Zafri gelak mengekek2..kekadang terfikir la pulak...kan ke bagus kalu umi bleh jaga anak2 umi sendiri..tak payah nak hantar kat org lain utk jaga anak2 umi...Nurul bertuah sbb dapat bbsitter yg mmg sayang sgt dengan Nurul...her whole family syg sgt2 dengan Nurul...tapi,bila sampai turn Zafri dia dah tak nak jaga dah..sbb masalah kesihatan...x pe la ..umi faham...lgpun anak2 makcik tu pun dah kahwin n may be lepas ni nak jaga cuc sendiri pulak..
Disebabkan tak de choice lain..umi terpaksa antar Zafri ke al-Islah nursery...antar nursery..paham2 jelah...serba-serbinya tak memuaskan hati...nak tegur takut kang nanti dia layan Zafri lagi teruk..so,boleh tgk jelh...tu yg sedih sgt...bile cuti...weekend...leher Zafri x merah2 pun...tapi bila hari keja antar..mesti merah2...erm...kesian Zafri...x per...hopefully nursery tempat umi keje tu cepat bukak...at least umi bleh kerap jenguk zafri...

Abah dok mandikan Zafri

Zafri mmg suka sangat bila umi bukakkan baju die...time mandi je bukan main lagi suare die...mengekek2...tgk la tuh...amik bedak compact umi....:)

Amirah sikakak pula pantang bila nampak umi pakai bedak ke...eye shadow ke...lipstik ke..sume dia nak pakai gak....sigh...mmg anak dara umi sorang dah besar gamaknye ye...sibuk je nak make up same kalu nampak umi make up :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...