Please Click Here!!!TQ

Thursday, April 7, 2011

Last Day @ Bandung....

salam...haihh..x abih2x lagi cite pasal kat Bandung...hehe...

ok,ni last part pasal shopping kat Bandung....hari ke-3 adalah our last day

@ Bandung..so,mlm tu dah pack siap2x pasal plan pagi esoknya nak

pegi Pasar Baru jap...then kalau sempat nak tambah visit ke FO..

pastu terus lunch...tapi masa dah suntuk..last2x we all sempat pegi

PB je then pegi lunch pastu pegi beli Amanda Brownies...

memang best brownies ni..ada bermacam2x jenis..brownies cookies pun sedap!!!

pastu..Pak Supir terus hantar we alll ke airport...

dah habis citer pasal Bandung....jom layan gambar...


Amirah dah bosan :)



sedang menunggu sorang ahli dok nego apa ntah...:) di Amanda Brownies...borong segala jenis brownies yg ada kat sini...
ni Karamba Restaurant utk lunch...x sedap sgt and mahal..haha...

not recommended..

we all cari spot yg bleh duduk...selesa sket...


gamabr makanan x sempat nak ambik pasal nak cepat....



rasanya barang we all x le banyak sgt pun...ni kat airport...

lupa nak bgtau...lepas check-in each passanger kena bayar tax

kat imigration diorg IDR75,000. so, make sure sediakan duit yg cukup ye..

jgn habiskan semua duit rupiah...kalau pegi 1 group..collect utk 1 group la

senang..we all mmg dah put aside duit yang nak dipakai kat airport tu..:)



sempat lagi ambik gambar sebelum masuk dalam Airasia....









THE END

8 comments:

Nashays said...

best nyer g bandung...soping sakan yer -salam kenal

sayangsayangibu said...

belum sampai lagi di sana
seronok dapat bercuti kan?

nora said...

Nashays: ermm..gi Bandung aktiviti wajip adalah shopping..haha

nora said...

sayangibu:bercuti sambil bershopping memang best...

storyfromme said...

best kan g bandung?jadi orang kaya kejap g bandung.bawak duit juta2.

YaYaNsMuM said...

Wah...bestnye travel...^_^

Salam perkenalan from yayansmum...

nora said...

storyfromme:mmg best!!sekelip mata jadik jutawan...haha..

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...