Please Click Here!!!TQ

Wednesday, April 20, 2011

Rabbit In The Yard.....

Dah lama nak post citer pasal rabbit nih...

tapi disebabkan kesibukan yang melampau.....at last...me cite

gak hari nih...lgpun otak dah tepu dah....letih sgt dah berpikir utk

event esok nih...ponat dah ...i need a break!!!maaf ye bos...kui2x..

nak melapangkan minda sekejap...haha...

ok, nak cite pasal rabbit nih...kejap je...dah membesar..

hubby cakap..ye la..makan punya le banyak...maunya x cepat membesar..

lagi satu yang x best bela rabbit nih...poop dia byk sgt!!!nak muntah me

nak bersihkan cage...eii...me lagi suka kalau bela kucing...

bleh gak nak peluk2x..rabbit ni bleh la gak nak pegang2x..

tapi lagi best kalau kucing..haha...ni ngada2x la nih..nak bela kucing plak...

ermm...malas dah nak type byk2x...meh kite tgk gambar ye...


sian rabbit nih kena tarik telinga ngan Zafri...kui2x


anak daraku ini mmg baik hati...dia x wat perangai cam adik lelaki

dia yang ganas tu...dia usap2x je bdn rabbit tu...:)



tengok le aksi Zafri tuh...ganas semacam je...
nak je dia tarik rabbit tuh...haiihh...nasib le ko rabbit...



ni pun...rabbit tu punya la nak lari...tapi tangan zafri lagi tangkas..

haha..dengan secepat kilat dia pegang rabbit tuh...

anyway, bagus gak ada pets nih...at least bleh le ajar the kids..

jadi penyayang sket..

petang2x bleh la spent the time kat luar umah......main dgn anak2x..

oklah....






8 comments:

InaAchik said...

kak, psl header tu, kite pakai Photoscape jer... dah siap, baru upload ke blog.

Just Call Me Bitt said...

pernah bela masa kecik tapi bila anak nak bela rasa mcm kena tangguh jek akekekek...nanti la one day kann...bestkan ade pet nih

nora said...

ina: tu la akak tgk cam kat photoscape tapi tu la size brapa ek utk fit kat dalam blog header tu ye???

nora said...

JCMB: mmg best ade pets nih...tapi yg loratnye bila bab nak bersihkan cage ler...kui2x

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alahai..sian Rabbit tu kena tarik telinga..hehe.. ;)

ct N honey said...

bdk2 mmg suka dgn arnab ni,saya pun ada gak cerita ttg arnab tapi arnab saya...

Arnab cun

nora said...

lily:hehe...tu la aksi spontan dr Zafri...lawak sgt...ade ke patut dia tarik telinga rabbit tu...kui2x

nora said...

ctNHoney: wah..arnab cun ekk??/kui2x..mesti cute kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...