Please Click Here!!!TQ

Friday, April 22, 2011

Sape Tak Nak HEADER Free Ko...

saya suka blog Cik Kaki sebab......



  1. tulisan cik kaki dalam blog yang bersahaja...lawak sangat..ayat mmg best!!kekadang tuh bleh dok gelak sorang sorang2x kalau baca blog ko nih dik oii...


  2. gambar pun besar!!cantik!!senang sket mata akak yang rabun nih nak skodeng!!dah tuh posing vogue gitu..kui2x..kirenye nanti bleh le tunjuk kat cucu-cicit sume...kan???


  3. bg akak, ko nyer blog nih byk info pasal jalan2x...ko review pasal tempat yg ko pegi...really usefull!!so, info yg akak dah curi dari ko adalah info pasal trip ko ke Bandung..haha...sangat2x berguna pasal tukaran duit tu kui2x...thanks ye cik kaki!!


  4. ade lagi la dik....lupe plak!!haha...akak rasa ko mmg akan bg feedback utk sesape yg tanya ko kan dik???pasal selama akak dok tanya ko, sume ko jawap...itu le perangai blogger yang tersangat2x le disukai ramai...kui2x...anyway, terima kasih ye dik!!

so, sesape nak join silakan ye...KLIK sini ye...


6 comments:

InaAchik said...

thanks kak sebab sudi join cintest kite yg x seberapa tu! :)

ieda said...

gud luck dik :) semoga berjaya .. sure cantik nanti header tu :))

nora said...

ina: u're most welcome!!anyway, teringin gak nak dapat header free...kui2x

nora said...

ieda: thanks ye akak :)..tu la kalau dapat ina yg tolong buatkan best gak ...haha..

su su said...

tahniah...

nora said...

su su : thanks ye...x sangka menang..kui2x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...