Please Click Here!!!TQ

Friday, April 16, 2010

DiNNeR @ BaNgKoK ToM YaM....

Salam,
citer dah lama sebenarnya...tapi nak cite gak..:)
Bangkok tomyam consider yang paling famous la
kat Penang..ye ke?ke saya sorang je yg ingat dia famous..
kui2x..anyway, tak kisah la...saya suka restaurant ni
sebab servis dia cepat bangat.....duduk kejap ja..diorg amik order..
pastu within 5-10 min. jer waiting time dia...
mmg kalau lapo tahap gaban...tpt tu la yg paling sesuai..muahaha..
selain cepat,makanan dia memang best...sedap!!!setiap kali
bw kwn yg 1st time mkn kat situ...mmg akan ckp sedap...
ermmm...bangkok tomyam ni kena belanja saya mkn nih...
dok promote restaurant diorg nih...

anyway, dinner ari tu pun sebab celebrate my birthday with
my family angkat...saya kenal ngan abah n mama since sy single lagik..
time tu sy keje kat retail pharmacy...
time tu anak diorg dok study n stay asrama..so, saya kenal
ngan abah ni sbb dia dok p kedai farmasi dok check blood pressure..
tuh yg boleh jadi bapak angkat...sampai skang le baik...
actually mmg susah nak jumpa org mcm family angkat saya..
baik sangat2x....


ni gambar saya n nana(adik angkat)...


ni pulak gambar Aisyah Yasmin n Nurul Amirah

2 comments:

Ammi Sara said...

Kak Nora,
Kat mana exactly bangkok tomyam tu?
Leh kami try test, kami ni pun bukan tau byk tempat mkn best sini :)

Dayah said...

saya cemuih makan kat BAngkok ni..awai2 dulu suka la..byk lalat la..tapi hari Khamsi ni nak p lagi..ada adept makan2.. terpaksa la ikut walaupun tak la suka ..sedap lagi Pak Hussin tomyam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...