Please Click Here!!!TQ

Monday, April 19, 2010

PeRuT BuNcIt..:)

bestnye kalau slim cam nih kan???erm...berangan le kalu nak kurus balik ..:(





erm.....masalah utama kaum2 ibu adalah perut buncit!!! ker i sorang je ada masalah nih??kui2x...ye la..dah turun berat elok2x masa pantang ari tuh...gatal lak menambah berat...makan x jaga langsung..main hentam je...dah tak fikir pasal getting fat..:)..dah tu..minum ais bagai nak rak..x hengat dia baru je lagik lepas pantang...erm.....ibu2x ada x perangai cam nih??ker saya sorang je lupa daratan???

kalau ikutkan hubby..dia x kisah pun..saya gemuk ke ..kurus ke...sama je...but for me...arghh...tension arr kalau berat naik...kang sume baju dah x leh nak pakai...lagipun..i'm a carrier women...(chewahhh..ayat x hengat donia la nih...muahaha...)..ye la..bg kaum ibu yang berkerja..of course la nak kena jaga penampilan diri...tapi saya x le kata ibu yg x berkerja x jaga penampilan diri...SAHM pun kena gak jaga their appearance...

erm..kebetulan one of my friend suggest 1 magazine...which is prevention magazine..bleh baca online...siap ada recipe of the day lagik...ada byk topik pasal dieting...pasal flat belly...


appropriate exercise...ha..mcm2x la info pasal health....erm....bleh try this website kalau kengkawan berminat nak tahu lebih lanjut...www.prevention.com
sekarang nih..kalau mlm mmg i'm trying my best not to take rice or heavy carbohydrate food...


pastu seb baik le hubby pun jenis yg suke mkn salad n bende2x simple nih...bleh le nak diet sket...anak pun kena diet sekali...kui2x..


nih yg biasa kitorg dok buat la....erm...yummy!!



nih pulak fav. nurul....biasa org mkn cheese dengan roti...but she can eat cheese slices without putting anything...




4 comments:

Pn. Zana said...

Hi & salam.

Thanks nnti i try surf that website. nak diet jugak.hehe

prince n princess mum said...

Sweet...

Ammi Sara said...

betul tu kak nora,
after 3 babies like me, lg byk lemak di perut tu n lg lmbt nak turun! hehe..
nsb baik abg sara pun tak kisah..cuma kita la as a woman kan, SAHM pun kena menten cun kan :D, hihi...
good luck to us utk turunkan berat2 berlebihan ni, huhuhu

蔥爆牛肉Frank said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...