Please Click Here!!!TQ

Friday, April 2, 2010

it'S oUr 5tH AnnIVeRsARy 2DaY!!!!

Salam...Sekejap je masa berlalu...
pejam celik...pejam celik....dah 5 tahun ..
dah ada 2 org anak....pagi tadi tepat2 kol 10.30pg
hubby call...wish anniversary...hubby tanya skrg kol brapa? then saya jawap 10.30..
then i realize...this time le time akad nikah kitorg..
selama 5 thn...byk benda yg terjadi dan kita harungi bersama..
mmg ..kata orang...5 thn pertama tu la..akan byk dugaan dalam alam
perkahwinan..yup..that's rite...mcm2x benda yang terjadi...

i luv my husband very much...kalau x de incik suami kat umah..
cam x best je....mmg ada anak kat umah...but..i always wanted
my husband always around us....
kekadang teringat sorang ustaz pernah mention..
pasal isteri yang suka merungut...x disukai oleh Allah...
takut pula bila fikir pasal tu..tu yg kekadang terima je seadanya...

erm...saya dengan hubby kenal sekejap je melalu alam maya...kui2x
rasanyasebulan ja kot..pastu hubby kena training kat US...
pastu during that time la kitorg plan nak kawin..
hubby dah beli siap2 barang hantaran kat sana...kui2x..(murah kan kat sana)
dah le parents tak tau lagi..ye2x je kitorg plan nak kawin..muahaha..
dia kat us 3 bln..balik mesia je..terus jumpa parents..tetap tarikh...
pastu ..ape lagii....
2 April 2005..is our big day....:)

erm..dok cari gambar kawin...x tau hubby simpa file tu
kat ne...ingat nak letak dlm blog nih....hehe..utk tatapan
pembaca sekalian...:)


gambar ni pun oklah ye...:)..gambar ni amik kat dalam bilik
hotel palace of the golden horses.....

Balik keje nanti nak soh hubby cari balik gambar kawin...
nanti nak letak gak....oklah kengkawann..
see u in the next entry....







Live Laugh Love Pictures, Images and Photos

7 comments:

Ammi Sara said...

kak nora dear,
hepy 5th anniversary..romantic n cute tul gambaq akak dgn abg. hehe..moga akak dirahmati-Nya selalu..diramaikan anak, dilimpahkan rezeki dan romantic loving until death do u part...................:) smile alwiz!

Aishah Megahasz said...

Happy Anniversary :D

nora said...

thanks sara and k.aishah...

catyelia said...

Wahh k.nora hapi anivesary...May long last herein and hereafter aminn...

nora said...

amin...thanks yana..:)

Puteri Satu said...

kita berkongsi anniversary yang sama kan nora... cuma akak baru 4 tahun tapi nora dah 4 tahun... dan nora dah punya 2 permata hati.. akak pula baru sorang... salam perkenalan dari akak...

nora said...

salam kenal...
so, akak kawin tarikh sama ngan nora la ye....anyway, bila lak nak tambah lagi sorang nih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...