Please Click Here!!!TQ

Monday, January 10, 2011

@ Auto City Juru 7 Jan 2011

Salam...nak cerita aktiviti malam Jumaat...
hubby off hari Jumaat..petang dia ada hal ngan his friends...
so, lepas Maghrib...keluar ke Aotu City Juru...
ada potential buyer nak beli lens hubby nak jual....
so, jumpa kat KFC pasal anak dara tu nak mkn KFC...
so, dinner kat situ jelah....
erm...kalau jual kat org yang mmg tahu pasal camera nih
mmg senang...tak yah nak ckp panjang2x...
tak yah nak nego bebanyak..masing2x tahu....terus
agreed nak beli lens yg hubby nak jual....senang...
pas dah settle...jalan sat kat area situ...ada Park n Shop...
kat sini mcm2x benda ada jaul kat sini..best gak la....
cuci mata jelah...kui2x

Amirah dok kusyuk makan ayam...zafri dok tido....

pastu terjaga terus main ballon....ada org celebrate besday kat situ...

Zafri excited dapat kaki...tengok la aksi dia...
lawak sangat..:)

posing ngan anak2x kesayanganku..

Amirah memang pantang tgk bunga...Zafri main dekat replika dinasour...

kat sini banyak jual barang2x kraft..byk la brg2x yang pelik....
both of them dok kusyuk tgk cincin ada lampu ngan gambar kartoon...

Amirah punya la syok tgk benda2x tuh....
mcm2x ada kat sini....ok le...
at least ada gak le tpt nak lepak kat sini...






2 comments:

Dunia Mayaku said...

hai salam kenal...dh dapat sepasang anak yer...jalan2 dgn anak memang best,anak yg kecik berape thun?

nora said...

salam kenal...erm..mmg best jenjalan ngan anak2x...yg kecik tu dah 1thn 3bln...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...