Please Click Here!!!TQ

Sunday, January 30, 2011

HM PanCake For Sunday's Breakfast....

Home made pancake??wah sodapnye..kui2x..
anyway, semalam dah try buat setelah sekian lama x buat pancake...
resepi dah hilang..pastu try ambik dlm allrecipes..
tapi x tau le apa yg x kene...jadi lempeng le plak...
anyway, hari ni dah jumpe balik buku resepi...
so, apa lagik...pembantu pun sibuk gak....tamabh2x smlm
dalam Agent OSO ada pasal 3 step to make pancake..
lagi la menyibuk...anyway,best gak ajar dia (amirah)...

so, that was the pancake for breakfast..haha...post gambar nih
dalam FB..ada kawan ckp...nak tayang pancake ke ur tea set...haha...
1st intention mmg nak tayang pancake i pun...
kui2x..anway, tea set tuh vantage je pun...x mahal mana pun...
kui2x...pancake tu i siram je dgn maple syrup..originally form
canada..hubby's friend..Midori yg bagi gift b'4 she went back
to Canada..mmg best sgt maple syrup tu...x sama dgn kat hotel pun...

Aksi Amirah memakan pancake...she said..'erm..delicious mummy!!gud job!!
ayat2x nih macam pernah ku dengar...erm...Agent OSO..haha...

tgk la...dgn pampers x bukak lagi..
umi pun plak nak soh dia bukak pampers sblm ambik gambar..
kui2x

skrg nih dah mmg nak jadik anak dara dah nih...
sibuk je nak basuh pinggan...dah habis dlm sinki..
pinggan yg dah basuh pun dia nak basuh lagi..
last2x umi ckp...dah le Amirah..kang abis le sabun umi tuh..haha...

Zafri tgh tido skrg..time ni le yg bleh nak berbloging..
kalau x jgn harap le...abah die keje ari nih...
buhsan gak...x gi mana2x...oklah...see ya...

6 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

yummy yummy, bau pancakes di sini:)

InaAchik said...

kak, pasal email pak supir kat bandung...
mmg itu yg dia tulis kat saya...
cuba akak tukar
dq-outngo@yahoo.co.id
'-' cuba tukar antara '-' atau'_'
'.co' tu cuba tukar kpd '.com'
maybe dia salah tulis ker aper...

@xiM said...

nak pancakes!!

nora said...

fifiey: erm...kali ni mmg sedap sgt pancakes tu..haha....nak???

ina: thanks ye..aka dah try x leh..it's ok..akak ambik zafira car...ok gak rating die..:)anyway, thanks ye..:)

@xim : meh le sini...akak book 1 je..kui2x

liyana said...

uih sedapnye pancake tuh...meh pos kt sini sikit :)

Ayunk bandoeng said...

Salam sejahtera tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
E-MEL: ayunk.hayukka@gmail.com
FB: ayunk hayukka (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tapi kami jamin yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...