Please Click Here!!!TQ

Thursday, January 20, 2011

Pagi2x main dgn Hamster..


salam ...sape punya hamster tu??hehe....AMirah mmg suke sgt cute animals...
sama mcm umi dia...this is male hamster...named Joey..kui...sape ingat who is Joey???
i of the best character in series drama..FRIENDS..
abah n umi nye fav...tgk le beribu2x lemon pun...mesti gelak nye...


Amirah with her pet...erm...balik sekolah je...
dia akan ambik joey.....letak dlm raga bike...tak pun dia akan bw masuk joey kat dlm umah...
this morning...pagi2x ckp kat umit...'umi, i want to see what's Joey doing
inside his cage'...hari tu pegi pet shop...bising nak cute bb cats..
mmg 1 of my friends nak kitten pun...dok tunggu kitten tu cerai sus je ngan ibu dia..
kang kesian le pulak...

zafri pun x geli dgn hamster..see the pic..dia nak pegang hamster tu..
kui2x

last time when i was in USM..i even had rabbit name frodo...
hamster named Jenny....and after married...i had a cat named
Jimmy...ermm...mmg peminat setia binatang berbulu yg cute....
haha...

3 comments:

ieda said...

aduhh dikk cumeinya hamster tuu .. kalau anak2 akak lama dah mati kuut hehhehe ashik geram jer huhuh

AngahSayang2314 said...

angah singgah sini jap 4llow uuu

fia said...

fia suka hamster sempat bela hemster dalam 2 tahun..sb jangka hayat dia tak panjang, hamster sangat manja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...